O Dierbaar België = Sophie Allegaert + Heikki Verdurme

Zij journalist, hij fotograafTwee lucky bastards die al jaren de wereld rond tjolen om reportages te maken voor kranten en magazines*. Doorheen vele buitenlanden, maar ook in eigen land. Want reizen heeft niets met kilometers te maken. Ook dichtbij vind je wat je zoekt. Alleen moet je dan, gek genoeg, net wat langer zoeken.

Precies daarom is er O Dierbaar België.

We zijn getraind om bijzondere plekken te vinden en haten het ook intens om urenlang door bagger te scrollen tot die ene parel opduikt. Dus delen we hier al onze bijzondere logeeradressen**. Especially for you. Betaalbare designhotels, luxueuze vakantiewoningen, charmante b&b’s, boomhutten in het groen en alles daar tussenin. Alleen maar ‘coups de coeur’. Plekken die wij écht fijn vinden en die we jullie graag aanraden. Gratis en voor niets.

En om het makkelijk te maken, hebben we al die bijzondere logeeradressen in O Dierbaar België in collecties opgedeeld:

Laat je dus inspireren! En houd ons in de gaten want er komen voortdurend nieuwe collecties én adressen bij. Schrijf je in op onze nieuwsbrief***, volg ons op Instagram en Facebook en …… spread the love.

Merci! En…. leve #odierbaarbelgie!

info@odierbaarbelgie.be

(Je kunt ons spotten in: HLN, Nina, VAB-magazine, Goed Gevoel, Nest, Feeling, Knack Weekend, Libelle Lekker, Libelle, Goodbye …. en we maken ook geregeld eens een boek.)

*’Ja dat steekt de ogen uit, maar we maken het straks goed. Beloofd!’

**’Zie je? Hier zo!’

***’Geen zorgen, we hebben geen tijd om je te overladen met mails!’

Search
0 Gasten
Pets
Grootte
Prijs
Fijne extra’s

Compare listings

Compare

Logeerinspiratie in je mailbox?