De Beker Van België zit in een beslissende fase: de halve finales! En in tegenstelling tot andere edities, wordt deze fase niet in een heen- en terugwedstrijd gespeeld. We zullen de finalisten al kennen na één wedstrijd!

Zaterdag: KAS Eupen – Standard Luik

Eupen is nog de enige ‘kleine’ club in de eindstrijd om de beker. Kunnen zij opnieuw verrassen door Standard uit te schakelen? De Luikenaars zijn al een tijdje op de sukkel: in hun laatste tien matchen wonnen ze alleen in hun drie bekerwedstrijden (vs. Seraing, Kortrijk (na strafschoppen) en Club Brugge).

Eupen kon nog maar twee keer winnen van Standard, in 12 pogingen. Opvallend: in elk duel werd minstens één keer gescoord. Eupen scoorde gemiddeld 1,17 goals/match tegen Standard, terwijl de Luikenaars gemiddeld 2,33 keer scoren per wedstrijd tegen Eupen.

Wed hier op de winnaar.

Zondag: RSC Anderlecht – KRC Genk

In naam zijn het twee topclubs, maar dit seizoen zijn ze allebei erg wisselvallig. Anderlecht won slechts één van haar laatste vijf thuiswedstrijden, maar won wel de laatste drie confrontaties met Genk. De Genkenaren zijn wel beter op dreef: ze wonnen hun laatste drie matchen. Onder impuls van topschutter Onuachu is Genk ook zeer productief: er zijn maar vier van hun 33 wedstrijden dit seizoen waarin ze niét tot scoren kwamen.

Wed hier op deze match.

De bekerfinale wordt gespeeld in het weekend van 24 april. Lees hier meer over wedden op de Beker van België.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK