Sevilla en Inter strijden vrijdagavond voor de Europa League-titel. Houdt Sevilla de Spaanse eer hoog of zorgt Inter voor de eerste Italiaanse titel in Europa?

Sevilla wint

Sevilla heeft zich de twee laatste decennia ontwikkeld tot Europa League-specialist. De Spaanse club mocht de prestigieuse trofee vijf keer mee naar huis nemen. Daarmee is Sevilla meteen ook de recordhouder. Nog opvallender is dat Sevilla nog nooit een Europa League-finale verloor. Kan het team van coach Julen Lopetegui die statistiek in stand houden? Zet hier in op winst van Sevilla.

Inter wint

Ook Inter Milaan heeft al furore gemaakt in de Europa League. In de jaren ’90 wonnen de Milanezen drie keer de UEFA Cup. Maar het stof in de prijzenkast hoopt zich stilaan op want sinds de Coppa Italia in 2011 won Inter geen enkele prijs meer. Lukaku en co zullen er op gebrand zijn om een einde te maken aan de droogte. Wed hier op winst van Inter.

Goals

Lukaku vond vlot de weg naar doel in de Europa League. In de vijf wedstrijden die hij speelde dit seizoen scoorde hij zes keer. Enkel Bruno Fernandes doet met zijn acht doelpunten beter. Lukaku kan zich mits een superdag nog tot topschutter kronen. Wed hier op een hattrick van Romelu Lukaku.

15 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op Hurling

Hurling is een teamsport van Keltische origine. Sinds de dertiende eeuw wordt de sport vooral in Ierland gespeeld,…