Het is aftellen naar de eerste stadsderby in jaren! Kleurt Antwerpen rood-wit of mauve-wit zondag?

Antwerp wint

De Reds zijn thuis aan een ijzersterke reeks bezig: ze zijn al 23 wedstrijden op de Bosuil ongeslagen! Na een matige start in de competitie pakten ze 13 op 15 met maar liefst 15 gemaakte doelpunten. In 2018 speelden Royal Antwerp FC en KFCO Beerschot-Wilrijk tegen elkaar in play-off 2. Toen pakte Antwerp 4 op 6. Met 3 verliespartijen in hun laatste vijf matchen is de vorm van paars-wit bovendien wisselvallig. Wed hier op een overwinning van de Great Old.

Beerschot wint

De Ratten lijken zeker een aanwinst voor de Jupiler Pro League: ze draaiden meteen bovenin mee, scoorden al 22 goals en versloegen Brugge en Genk. Antwerp deed het minder goed met een makkelijker programma. Met Holzhauser, Tissoudali en Noubissi (samen goed voor 14 goals) heeft mauve-wint een sterke aanvalslinie in huis. Zet hier in op winst van Beerschot.

Doelpuntrijk gelijkspel

Dat er spektakel komt lijkt wel zeker. Beide teams scoorden in 8 van hun 9 wedstrijden en beide hielden slechts 1 keer de nul. In de matchen van de Ratten vielen al gemiddeld 4,67 goals/match, bij Antwerp 3,33. Zet hier in op een draw met goals.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK