In de Premier League is het nooit saai. Tottenham kende met 20/27 haar beste competitiestart sinds de start van de Premier League en staat aan de leiding. Wat wordt het na speeldag 10?

Everton – Leeds

Beide clubs begonnen als een trein aan het seizoen: Everton pakte 12/12, gevolgd door 1/12. Op de vorige speeldag wonnen ze wel van Fulham. Met 19 goals gaat het aanvallend vlot voor Everton FC, maar ze incasseerden ook al 16 tegengoals.
Leeds United begon met 7/12 aan het seizoen (inclusief matchen tegen Liverpool en Manchester City) maar won daarna alleen nog van Aston Villa. Na Fulham en WBA hebben ze de zwakste verdediging van de reeks. Zet hier in op winst van Everton.

Chelsea – Tottenham

Beide teams verloren allebei nog maar één keer in negen wedstrijden. Tottenham heeft de beste verdediging van de reeks en verloor dit seizoen alleen nog maar van Everton (op speeldag 1) en Antwerp. De Spurs won al elke uitmatch dit seizoen in de Premier League en haar laatste vier matchen tout court. Chelsea is zelfs ongeslagen in negen wedstrijden, sinds hun uitschakeling in de EFL Cup tegen … Tottenham! Wed hier op winst van Chelsea.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK