Deze week kunnen de laatste vier landen zich kwalificeren voor Euro 2020 via de playoffs. Op basis van hun resultaten in de Nations League van 2018-2019 werden vier ‘divisies’ van vier landen samengesteld. De winnaars van de divisiefinales gaan naar Euro 2020. Spannend!

Divisie A: Hongarije – IJsland

IJsland was erbij op het voorbije EK en WK, wat al indrukwekkend op zich is. Hongarije kan een einde maken aan die trend. Hongarije is ruim favoriet om te winnen van de IJslanders.

Divisie B: Noord-Ierland – Slowakije

Deze teams zijn aan elkaar gewaagd! Slowakije won wel twee van de drie vorige confrontaties met Noord-Ierland. Maar de Noord-Ieren wonnen geen enkele van hun vorige vier thuiswedstrijden. Wed hier op Slowakije als winnaar.

Divisie C: Servië – Schotland

Servië is de enige uitgesproken favoriet in de finales. Hun tegenstander Schotland pakte in hun laatste matchen wel 22 op 24, terwijl Servië slechts 1 van haar laatste zes wedstrijden won. De Schotten konden hun vorige twee confrontaties met Servië niet winnen. Zet hier in op een stuntoverwinning van Schotland.

Divisie D: Georgië – Noord-Macedonië

Een favoriet aanduiden is hier heel moeilijk. Georgië heeft een licht voordeel. Georgië scoorde minstens één goal in haar laatste zes matchen, Noord-Macedonië zelfs in zeven wedstrijden. Zet hier in als je denkt dat beide teams zullen scoren in deze match.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK