De Rode Duivels beginnen op 12 juni 2021 aan hun EK. Met Napoleon Games kan je makkelijk en snel wedden op België tijdens het EK 2021. 

De Belgen zijn ingedeeld in groep B van Euro2020 en speelt dus al zeker deze drie wedstrijden: 

12 juni 2021, 21u: België – Rusland: De Russen wonnen geen enkele van de voorbije zes ontmoetingen met België én ze verloren drie van hun laatste vijf matchen. 

17 juni 2021, 18u: Denemarken – België: De Rode Duivels wonnen eind 2020 nog tweemaal van de Denen in de Nations League. 

21 juni 2021, 21u: Finland – België: Finland is er voor het eerst bij op een EK, maar verrassend genoeg kon België nog nooit winnen van Finland in vijf pogingen. 

Overleven we de groepsfase, dan wachten er na de achtste finale mogelijk nog een kwartfinale, halve finale en finale. Spannend! 

Wat zijn de kansen van België op het EK?

Wedden op de Rode Duivels als nieuwe Europees Kampioen? Why not! België wordt door de specialisten aangeduid als een van de favorieten, in dezelfde categorie als Frankrijk, Engeland en Portugal. De kansen dat de Belgen in de top-4 eindigen zijn uiteraard nog wat groter. Hier kan je specifiek inzetten op bets rond de Rode Duivels.

Heb je er vertrouwen in en denk je dat België alle matchen op Euro2020 gaat winnen? Zet dan hier in!

Op wat kan je wedden? (wedopties)

Je kan inzetten op een groot aantal outrights. De meest populaire zijn de eindwinnaar, de topschutter, de winnaar van elke groep, beste speler van het toernooi, beste jonge speler van het toernooi, enzovoort.

Maar er zijn ook heel wat bets die alleen maar over de prestaties van de Rode Duivels gaan. Denk maar aan deze bets: De voortgang van het team (in welke ronde we uitgeschakeld worden), de prestatie van het team (punten in de groepsfase, gemaakte goals en geïncasseerde goals), welke speler de meeste kaarten pakt, assists geeft en goals maakt. 

Denk je dat Kevin De Bruyne de meeste assists zal geven en Romelu Lukaku topschutter wordt? Dan hebben we deze weddenschap voor jou!

Verder zijn er nog ‘specials’ rond Romelu Lukaku (meer of minder dan 2,5 goals?) en Eden Hazard (meer of minder dan 1,5 goals?). 

Kan ik ook live wedden op België tijdens het EK?

Tijdens de matchen van de Rode Duivels live wedden? Dat kan bij Napoleon Games!

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK