Het is hét moment om een kijkje in de glazen bol te nemen. Denk jij te weten waar deze voetbalsterren zullen spelen op 1 september 2020?

Paul Pogba en Manchester United: een echt droomhuwelijk is het nooit geworden. Elke transferperiode gonst het van de transfergeruchten. Zet hier in als je denkt dat Pogba bij United blijft of terugkeert naar Juventus.
Of denk je dat Pogba verrast met een transfer naar Inter en zijn maatje Lukaku? Zet hier in!

Leroy Sané scheurde deze zomer zijn kruisband en miste zo 41 wedstrijden bij Manchester City. Kan hij zich opnieuw in de ploeg knokken onder Guardiola, of moet hij toch uitkijken naar een andere club? Een terugkeer naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden, waar Bayern München en Borussia Dortmund met open armen staan te wachten. Ook in Parijs is men geïnteresseerd om de Duitser in te lijven. Wed hier als je dankt dat Sané naar Paris SG verkast.

Ook de volgende club van John Obi Mikel is nog onduidelijk. De Nigeriaanse ex-Chelseaspeler verliet de Turkse hoogvlieger Trabzonspor in maart, en is nu op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Wed hier als je denkt dat hij terugkeert naar Middlesbrough of zet in op eender welk Australisch team als volgende bestemming van John Obi Mikel!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Voetbal in Australië

Nee, we hebben het niet over ‘Aussie Rules Football’ (al moet je dat zeker ook eens checken!), maar…