Dinamo Brest vs BATE Borisov wordt de finale van de Wit-Russische beker, maar hoe verloopt het nog in de competitie? We blikken vooruit op drie interessante wedstrijden. 

Belshina Bobruisk vs Dinamo Brest
Onderin ontvangt nummer 16 nummer 14. De thuisploeg putte hoop uit twee punten uit de drie laatste wedstrijden, maar moet nu dringend een overwinning pakken. Brest verloor haar laatste drie wedstrijden op rij, maar plaatste zich deze week wel voor de bekerfinale.
Wed hier op verrassende winst van Belshina.

Dinamo Minsk vs FC Slutsk
Leider Slutsk gaat op bezoek bij Dinamo Minsk. In eigen huis heeft Dinamo Minsk in hun laatste 7 ontmoetingen met FC Slutsk niet verloren. Meer zelfs: van de 15 duels sinds 2011 won Slutsk er slechts 2! Dit seizoen kan het anders worden, gezien de huidige vorm van Slutsk (vier wedstrijden ongeslagen). Zet hier in op winst van Slutsk.

BATE Borisov vs Neman Grodno
De recordkampioen is nu vier wedstrijden ongeslagen en verzekerde zich deze week van de bekerfinale. De historische statistieken geven Grodno weinig kans: van hun laatste 37 duels won Neman Grodno er amper 4. En in eigen huis verloor BATE Borisov al 17 confrontaties niet van deze club. De laatste drie duels eindigden op 1-0 voor BATE.
Zet hier in als je denkt dat BATE deze wedstrijd wint met 1-0!

Volg al deze wedstrijden en meer op Napoleon TV!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK