De Belgische tweede klasse ziet er dit jaar helemaal anders uit, met maar liefst vijf nieuwe clubs. Ondek hier hoe zij het ervan afbrengen.

Club NXT vs Deinze

De Brugse beloften hebben het lastig op het tweede niveau. De Brugse beloften konden nog niet winnen en staan op de laatste plaats. Kan Club NXT tegen het nummer drie, Deinze, zijn eerste driepunter pakken? Zet hier in.

Lommel vs Westerlo

Bij Westerlo zullen ze blij zijn dat ze weer kunnen voetballen. De Kemphanen kwamen door het coronavirus al drie speeldagen niet in actie. Westerlo heeft dus nog wat in te halen. Beginnen Bob Peeters en co met winst tegen Lommel? Wed hier.

RWDM vs Seraing United

De leiders uit Luik zijn uitstekend begonnen aan het seizoen. Seraing scoorde al 21 keer dit seizoen, dat is drie keer zoveel als de tegenstander van zaterdag. Wed hier op winst van Seraing United.

Lierse vs Union Saint-Gilloise

Lierse is aan een wisselvallig seizoen bezig. De Pallieters blijven de kop van het klassement weliswaar in het vizier houden. Voorlopig toch, want een nederlaag tegen Union zou al voor een eerste betekenisvolle kloof kunnen zorgen. Wed hier op winst van Union.

9 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wie wint de Serie A?

Er zijn nog drie serieuze kandidaten om de Scudetto binnen te halen dit seizoen: Inter, AC Milan en…