Na een rustdag gaat de Tour de France opnieuw van start. We zijn de Pyreneeën uit en zijn bijna halverwege. Wie haalt het dinsdag?

Ondertussen is duidelijk dat de honger van de Belgen en Nederlanders nog niet gestild is. Zowel Team Jumbo-Visma (één dag in het geel, 3 ritwinsten), Deceuninck-Quick-Step (drie dagen in het geel) als Lotto Soudal (1 ritwinst) zijn in grote vorm.

De kans op een massasprint na een winderige rit is zeker reëel. Kan Deceuninck-Quick-Step Sam Bennett lanceren richting zijn eerste ritwinst in het vlakke landschap van Poitou-Charentes? Of kan Caleb Ewan zijn tweede étappe pakken? Zonder echte beklimmingen in deze rit, liggen er ook opnieuw kansen voor stuntman Wout Van Aert.

Na de laatste (berg-)rit mocht Primoz Roglic de gele trui overnemen van Adam Yates. De kans lijkt klein dat hij die in deze vlakke rit zal kwijtspelen. Zet hier in als je denkt dat de Sloveen zijn gele trui succesvol verdedigt.

Denk je dat de wind langs de kust het peloton toch kan openscheuren? Zet hier in als je denkt dat deze rit niét eindigt in een massasprint.

54 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Toptennis in alle uithoeken!

Het tennisseizoen loopt alweer op volle toeren. Er zijn momenteel drie ATP-toernooien, twee WTA-toernooien en drie Challenger-toernooien aan…