Racing Genk won haar laatste vier matchen (waarvan twee in de Jupiler Pro League) plaatste zich voor de finale van de Beker van België, waarin het tegen Standard speelt. Maar dit weekend mogen ze zich al met elkaar meten in de eigen competitie!

Genk wint

In de eigen competitie won Genk haar laatste twee matchen en staat het nog steeds derde. Standard wacht al zeven competitiematchen op een overwinning en blijft steken op de twaalfde plaats. Paul Onuachu blijft maar scoren, met nu 25 goals in 29 matchen. Wed hier op winst van Genk.

Standard wint

Het is al vier duels geleden dat Standard nog eens verloor van Genk. Van de laatste acht duels in de Luminus Arena wist Genk trouwens maar tweemaal te winnen! Genk pakte bovendien minstens één goal in 25 van de 30 competitiematchen en ziet nu John Lucumi uitvallen met een schorsing. Het zal er voor Standard op aankomen haar vorm van de vier bekermatchen (3 overwinningen en één keer winst via penalties) door te zetten naar de competitie. Zet hier in op winst van Standard.

Gelijkspel

Van de laatste zeven duels tussen Genk en Standard eindigden er drie op een draw. Wed hier op een gelijkspel.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op EK 2021

Het EK 2020 vindt door de gekende omstandigheden plaats in 2021. De officiële naam blijft dezelfde: ‘Euro 2020‘.…