De voorlaatste speeldag in de Primera Division van Nicaragua gaat deze nacht van start. Nummers één tot en met vier zijn al zeker van de eindronde, maar tickets 5 en 6 moeten nog verdeeld worden.

Juventus Managua – Deportivo Ocotal

Juventus mag nog hopen op de eindronde als het kan winnen van het laatst geklasseerde Ocotal. Als het ook nog eens de drie punten krijgt toegewezen van hun wedstrijd tegen Real Madriz (waarbij de spelers van Madriz het veld verlieten bij een 2-0 stand voor Juventus), staat het er zelfs goed voor.

Juventus pakte wel maar 1/6 in haar laatste twee duels met Ocotal. De bezoekers pakten echter slechts één punt in hun laatste zeven wedstrijden, terwijl Juventus al zeven thuiswedstrijden ongeslagen is. Winst voor de thuisploeg lijkt een logische keuze. Wed hier!

Managua FC – ART Municipal Jalapa

Als ART Municipal Jalapa kan winnen bij de leider, is het zeker van de eindronde. Het zou wel de eerste keer in zeven matchen zijn dat het kan winnen van Managua FC. Bovendien is Managua al tien wedstrijden ongeslagen, terwijl ART Municipal Jalapa al drie wedstrijden niet meer kon winnen.
Wed hier op winst van Managua FC.

Real Estelí – Diriangen FC

Nummers 2 en 3 uit de rangschikking nemen het tegen elkaar op, wat betekent dat de twee beste defensies van de reeks zich met elkaar kunnen meten. Allebei incasseerden ze slechts 10 tegendoelpunten in 16 wedstrijden! Wed hier als je denkt dat er minder dan 2,5 goals gemaakt worden in deze wedstrijd.
Esteli kon niet meer winnen van Diriangen in vier confrontaties. Maar thuis verloren ze al minstens 8 wedstrijden niet meer van deze tegenstander. Het thuisvoordeel zal nu ook wellicht de doorslag geven. Wed hier op Esteli als winnaar.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK