Achttien dagen geleden speelde Paris SG de Champions League-finale, vandaag moet het alweer aan de bak in Ligue 1. Wat kunnen ze tegen Lens?

Racing Lens maakt dit seizoen haar langverwachte comeback in de Ligue 1. De traditieclub spendeerde de jongste vijf seizoenen in Ligue 2 en is hongerig naar een lang verblijf op het hoogste niveau. Hun eerste wedstrijd, op bezoek bij Nice, ging al meteen verloren. Ze moeten zich dus meteen herpakken.

De laatste confrontatie tussen Lens en Paris SG dateert van 2015. Les Sang & Or konden in de laatste 12 duels niet winnen van Paris SG. Maar in de 11 duels voordien kon Paris SG dan weer niet winnen van Lens!

Paris SG moet het in deze wedstrijd stellen zonder heel wat van haar sterren: Neymar, Mbappé, di Maria, Icardi, Navas, Marquinhos en Paredes zijn onbeschikbaar vanwege besmetting met COVID-19. Zet hier in als je denkt dat Lens hiervan kan profiteren.

Lens-speler Gaël Kakuta liet al enkele klassenflitsen zien in de eerste wedstrijd. Hij maakte ook de knappe goal tegen Nice. Zet hier in als je denkt dat hij opnieuw kan scoren.

13 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK