Na een turbulente voorbereiding start de competitie in 1B opnieuw! De vaderlandse tweede klasse wordt boeiender dan ooit, met maar liefst vijf nieuwkomers!

Vrijdag: Deinze – Union

Deinze kroonde zich uitgesproken tot kampioen in 1ste Amateur vorig seizoen. Onder leiding van de ervaren coach Gevaert verwachten we dat Deinze bovenin zal meedoen. Transfers als De Belder, Vargas, Neto, Blondelle, Vansteenkiste en Lecomte bewijzen de ambities. Zet hier in op winst van Deinze tegen Union.
Niemand minder dan Felice Mazzu streek neer als coach van Union deze zomer. Ze haalden nog enkele smaakmakers als François, Moris, Vanzeir en Undav binnen. We voorspellen Union een seizoen bovenaan de ranking, maar kunnen ze al meteen winnen van Deinze? Zet hier in.

Zaterdag: RWDM – Club NXT

Nieuwkomer RWDM neemt het op tegen de onbekende waarde Club NXT, oftewel de beloften van Club Brugge. Moeilijk te voorspellen!

Zondag: Westerlo – Lierse K

Westerlo greep vorig seizoen naast de promotie, hoewel het in de algemene rangschikking als eerste eindigde. Kwaliteit en ervaring in 1B is er dus voldoende. Lierse Kempenzonen zal het wellicht moeilijker krijgen, aangezien ze pas als 13de eindigden in Eerste Amateur maar toch konden promoveren door het gebrek aan teams in 1B. Wed hier als je denkt dat Westerlo Lierse verslaat.

Maandag: Lommel – Seraing

Gezien de recente overname van Lommel, lijken ze favoriet om promovendus Seraing te verslaan. Wed hier als je denkt dat Seraing Lommel kan verrassen.

De favorieten om topschutter te worden zijn Deniz Undav (Union), Igor Vetokele (Westerlo) en Lennart Mertens (Deinze).

1 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK