Ook in Zuid-Amerika wordt er op topniveau gevoetbald momenteel! De Copa América 2021 is aan de halve finales toe. Denk je al te weten wie de finale haalt? Dan kan je hier al meteen inzetten. Brazilië is momenteel favoriet om de Copa América op hun naam te schrijven, maar Lionel Messi zal er alles aan doen om éindelijk een grote prijs te pakken met ‘La Albiceleste’.

Brazilië-Peru

De Brazilianen zijn al 12 matchen ongeslagen en eindigden eerste in hun groep, met 11 goals en slechts twee tegendoelpunten. Peru eindigde tweede met 7/12. In de groepsfase versloegen de Goddelijke Kanaries Peru al met 4-0. Van de laatste 15 ontmoetingen met Peru verloor Brazilië er slechts twee en won het er 11. Met Carrillo en Lapadula heeft Peru wel twee gevaarlijke wapens achter de hand.

Argentinië-Colombia

De Argentijnen kunnen rekenen op Lionel Messi, die momenteel topschutter is met vier goals in vijf matchen. Ze zijn al 18 matchen ongeslagen en wonnen ook vier van de vijf Copa América-wedstrijden (10 goals gemaakt, 2 tegen). De laatste drie duels tussen Argentinië en Colombia wisten de Argentijnen echter niet te winnen.

Bekijk hier alle weddenschappen van de Copa América 2021.

Lees hier meer over wedden op de Copa América 2021.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK