De Europese topteams worden niet gespaard. De Champions League-wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op. Deze week wordt de tweede speeldag afgewerkt, en er zitten enkele leuke affiches bij.

Atalanta vs Ajax

De Amsterdammers gingen vorige week in eigen huis onderuit tegen Liverpool. Ajax heeft dus iets goed te maken tegen Atalanta. De Italianen wonnen dan weer makkelijk met 0-4 tegen Midtjylland. Kan Ajax zijn eerste driepunter pakken? Zet hier in.

Club Brugge vs Lazio

De Belgische landskampioen kreeg een zware loting voor de kiezen. Maar de Bruggelingen begonnen meteen met een stunt op het veld van Zenit. Ook Lazio pakte verrassend genoeg de volle buit tegen Borussia Dortmund. Kan Club Brugge opnieuw de drie punten pakken? Wed hier op winst van Club Brugge.

Juventus vs Barcelona

Juventus tegen Barcelona, dat is Ronaldo tegen Messi. Beide teams wonnen hun eerste duel en strijden tegen elkaar om de leidersplaats in groep G. Na de verloren Classico tegen Real Madrid zal Barça gebrand zijn op eerherstel. Wed hier op winst van Barcelona.

Manchester United vs Leipzig

De Mancunians stuntten op de eerste speeldag door met 2-1 te winnen van Paris Saint-Germain. Voor Leipzig wordt deze wedstrijd dan weer de eerste test van het Champions League-seizoen. Pakt United zes op zes in groep H? Zet hier in.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Topgevechten in de UFC!

Er belooft spektakel te komen in de UFC dit weekend, vooral bij de middleweights en heavyweights. Jairzinho Rozenstruik…