In Oekraïne wordt er vandaag de hele dag getafeltennist in de Setka Cup. Met meer dan 40 wedstrijden op het programma zit je dus goed. Wij pikten er enkele wedstrijden uit.

Anatolii Nazarov gaat tegen Ivan Efimenko opzoek naar de winst. In 71 toernooideelnames stond Nazarov maar liefst 38 keer op het podium. Efimenko heeft dan weer 49 podiumplaatsen uit 70 toernooien. Wed hier voor een overwinning van Efimenko.

Het duel tussen Igor Trydukh en Vladyslav Mishchenko zou wel eens heel spannend kunnen worden. Beide spelers zijn aan elkaar gewaagd, dat bewijzen ook de statistieken. Zowel Trydukh als Mishchenko hebben een winstpercentage van 49%, al heeft Trydukh wel meer medailles rond zijn nek hangen. Pakt Igor Trydukh de winst? Zet hier in.

Vladislav Litvinov heeft een topprestatie nodig om te kunnen winnen van Maxim Balakirev. In 30 wedstrijden verloor Balakirev nog maar 6 keer. Litvinov trok in 25 wedstrijden nog maar 9 keer aan het langste eind. Wed hier op een overwinning van Maxim Balakirev.

In 8 toernooien haalde Igor Oranskiy nog maar één bronzen medaille. De 38-jarige is dan ook niet de favoriet tegen Roman Gnoeviy. Zorgt Oranskiy toch voor een verrassing? Wed hier.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK