Voetbalwedden

Wil je wedden op de populairste sport ter wereld? Dat kan makkelijk! Wedden op voetbal is in België superpopulair. Zowel het nationale voetbal (Jupiler Pro League, 1B én de Croky Cup) als het internationale voetbal kunnen interessant zijn. Maar hoe begin je eraan? We geven je graag enkele tips.

Hoe wedden op voetbal?

Surf naar onze sportwedden-pagina, klik op ‘Voetbal’ en kies een wedstrijd. De voetbalweddenschappen staan ook bijna altijd onder ‘Trending op Napoleon’ en ‘Populair’. Als je op een aangeboden competitie klikt, ga je naar de overzichtspagina van alle wedstrijden in die competitie. Als je op wedstrijd selecteert, krijg je vervolgens alle verschillende weddenschappen voor die match te zien.

Wil je graag eerst de statistieken bekijken voor je een weddenschap plaatst? Via ‘Betassist’ krijg je al een goede samenvatting, maar je gaat pas echt diep als je op ‘Alle statistieken bekijken’ klikt.

Welke weddenschappen kan ik plaatsen?

Welke weddenschappen je kan plaatsen verschilt van wedstrijd tot wedstrijd. Minimaal kan je inzetten op het eindresultaat (win, gelijk of verlies). Vaak kan je ook wedden op hoeveel goals er zullen vallen en of beide teams zullen scoren. Het is ook mogelijk om op de exacte eindscore te wedden, wanneer de goals vallen, de winstmarge, etcetera. 

Daarnaast kan je inzetten op de spelers zelf: welke speler scoort? Wie maakt de eerste of laatste goal? Wie scoort twee keer of meer? Zo kan je die voetbalwedden tips meteen toepassen. 

Op welke voetbalwedstrijden kan ik wedden?

Je kan op ontzettend veel voetbal gokken, van over de hele wereld! Op elk moment zijn er honderden voetbalwedstrijden beschikbaar in meer dan 30 competities. Je kan steevast wedden op wedstrijden die binnenkort zullen plaatsvinden. Het is logisch dat je niet zomaar een wedstrijd in de verre toekomst kan uitkiezen, maar dat de odds in golven worden aangeboden. Dit betekent dat je telkens kan inzetten op de wedstrijden van de volgende speeldag in een competitie, maar verder niet. 

Op eindwinnaars van toernooien of competities kan je doorgaans wel wedden, via het knopje ‘outrights’. 

In de meeste landen kan je op verschillende competities en bekers wedden. Zo kan je in Engeland op elk van de vier profreeksen wedden. Daarnaast kan je ook wedden op het opkomende vrouwenvoetbal (Super League) en op de FA Cup en EFL Cup. 

Natuurlijk zijn ook de internationale en Europese toernooien beschikbaar natuurlijk: Champions League, Europa League, Euro 2020, en veel meer!

Kan ik live wedden op voetbal?

Met live wedden op voetbal maak je de wedstrijden nog interessanter. Vanaf het begin van de match kan je nog inzetten op wat er gaat gebeuren. Denk je dat je weet welk team gaat winnen? Hoeveel goals er zullen vallen? Of wil je op een doelpuntenmaker wedden? Voetbal is onvoorspelbaar, en dat maakt het net zo leuk!

Voetbalwedden? Tips genoeg! In onze blog geven we je regelmatig tips over interessante wedstrijden die eraan komen. Daarin analyseren we de statistieken en presenteren we jou de laatste resultaten. Doe er je voordeel mee! 

Wedden op andere sporten? Bekijk alle sportweddenschappen op Napoleonsports.be.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

US Open van start

In New York is de US Open gestart. Wie volgen Dominic Thiem en Naomi Osaka op? Geen Federer,…