Weinig verrassingen op speeldag 7 in Wit-Rusland, maar zal dat ook komend weekend zo zijn? 

Vrijdag 08/05: FK Slutsk vs Energetik BGU Minsk
Op vrijdag neemt leider Slutsk het op tegen nummer 4, Energetik BGU Minsk. Slutsk vindt makkelijk de weg naar doel, met 14 goals in 7 wedstrijden. Energetik scoorde tot dusver slechts 8 keer.
Slutsk is al vijf wedstrijden ongeslagen, terwijl Energetik drie van haar laatste vier matchen verloor. In de vorige twee confrontaties samen werd slechts 1 keer gescoord. Kan Slutsk een bescheiden overwinning boeken?

Vrijdag 08/05: FK Gorodeya vs FC Minsk
Geen enkele club in de Wit-Russische Premier League incasseerde zoveel goals als FC Minsk: de doelman moest zich al 15 keer omdraaien in zeven wedstrijden! Ze hielden nog geen enkele keer de nul. Aan de andere kant scoorde alleen Slutsk meer dan FC Minsk. Altijd spektakel dus met deze hoofdstedelingen!
In de matchen van Gorodeya daarentegen werd nooit meer dan 2,5 keer gescoord. Ze hielden al drie keer de nul maar scoorden ook slechts 4 keer. In de voorbije vijf duels tussen Gorodeya en Minsk won de uitploeg telkens. Wie trekt er vrijdag aan het langste eind? 

Zaterdag 09/05: Slavia Mozyr vs Torpedo Zhodino
Slavia Mozyr heeft de op één na slechtste defensie, met 12 geïncasseerde goals. Ze scoorden ook al wel 10 keer. In bijna 86% van de gevallen werd er meer dan 2,5 keer gescoord in hun matchen dit seizoen. Torpedo is dan weer in betere vorm: ze zijn al vier wedstrijden ongeslagen. Torpedo won bovendien de laatste vijf uitwedstrijden op het veld van Slavia Mozyr! Wed hier op een overwinning van Torpedo Zhodino.

Zaterdag 09/05: Neman Grodno vs FC Ruh Brest
Ruh Brest is de saaiste club van Wit-Rusland: in hun zeven wedstrijden vielen in totaal slechts zes goals! Met drie gemaakte doelpunten verzamelden ze wel 9 punten. Neman Grodno verloor dit seizoen nog niet thuis en verzamelde er 7 van haar 8 punten. Kan Neman Grodno deze thuismatch winnen met 1-0?

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK