In de Engelse Premier League blijft het spannend bovenaan!

Leicester – Liverpool

Leicester kon al zeven competitiewedstrijden niet winnen van Liverpool, maar op dit moment staan ze wel drie punten boven de Reds. De Foxes hielden al negen keer de nul in 23 matchen, terwijl Liverpool het vooral van haar aanval moet hebben (44 goals in 23 matchen). LFC is in haar meest povere vorm in jaren: het won slechts vijf van haar laatste twaalf competitiematchen. Zet hier in op winst van Leicester City.

Manchester City – Tottenham

De Citizens wonnen dit weekend nog van titelrivaal Liverpool met duidelijke 1-4-cijfers. Het is al de tiende match op rij die de Sky Blues wonnen. Over alle competities zijn ze al 21 matchen ongeslagen. Hun laatste verliesmatch is geleden van 21 november, toen tegen… Tottenham! De Spurs wonnen zelfs de twee laatste matchen tegen de Citizens.
Manchester City vs. Tottenham is ook een duel tussen twee toptrainers. Er is geen enkele trainer tegen wie José Mourinho vaker speelde dan Pep Guardiola. Hij won wel slechts zeven van de 24 ontmoetingen en verloor er elf. Zet hier in op winst van Manchester City.

Lees hier meer over wedden op de Premier League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op NBA

Wedden op de NBA staat gelijk aan spanning en plezier. De beste en meest spectaculaire basketbalcompetitie ter wereld…