Op speeldag vijf kunnen al beslissende kloven worden geslagen in de groepsklassementen. We geven hier een status van de huidige Champions League-groepen!

Groep A

Atlético moet winnen van het reeds geplaatste Bayern om geen risico te lopen uitgeschakeld te worden. Als Lokomotiv Moscow wint van Salzburg is het al zeker van Europese overwintering.

Groep B

Mönchengladbach is de verrassende leider en zal dat blijven als het wint van de verrassende rode lantaarn Inter. En kan Sjaktar Donetsk Real nog van de tweede plaats stoten? Dan moet het eerst zelf winnen van de Koninklijken. Zet hier in als je denkt dat Inter nog in de top-2 eindigt!

Groep C

Marseille heeft nog geen goal gemaakt of punt gepakt, maar is wel favoriet tegen Olympiakos. Manchester City kan een einde maken aan Porto’s dromen van groepswinst.
Wed hier op Porto als groepswinnaar!

Groep D

Nog drie clubs doen mee voor de prijzen. Atalanta liet zien dat winnen in Liverpool niet onmogelijk is, en dat zal Ajax niet ontgaan zijn. Als LFC wint is het geplaatst. Ajax en Atalanta mogen het dan op de laatste speeldag uitvechten voor wie naar de UEL moet na de winter.

Groep E

Chelsea en Sevilla zijn al zeker van de UCL knock-outfase. Als Krasnodar wint van het Rennes van Jérémy Doku, gaan de Russen naar de UEL.
Wed hier op Sevilla als winnaar van Groep E.

Groep F

Club Brugge heeft nog een waterkans om in de Champions League te blijven na de winter. Winnen van Zenit is daarbij de eerste stap. Dan is blauw-zwart al zeker van Europees voetbal in de lente. Zet hier in als je denkt dat Club Brugge nog in de top-2 eindigt.

Groep G

Barcelona en Juventus zijn al geplaatst en strijden wellicht op de laatste speeldag nog voor groepswinst. Dynamo Kiev en Ferencvaros mogen dan ook onderling uitmaken wie naar de Europa League verhuist na de winterstop. Wed hier op Barça als groepswinnaar.

Groep H

Als United wint van PSG kwalificeert het zich voor volgende ronde, maar een gelijkspel kan ook volstaan. Basaksehir en RB Leipzig maken in deze spannende groep ook nog kan op overwintering.

Check hier alle beschikbare wedstrijden in de Champions League en zet in!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK