In Italië wordt vrijdag het WK Tijdrijden bij de mannen gereden. Evenepoel zal niet in actie komen, maar met Van Aert en Campenaerts zijn er nog twee Belgische favorieten.

Het parcours in het Italiaanse Imola telt 31,7 km, waarvan heel wat nieuw asfalt. Ook de wind zou moeten meezitten. Dat belooft dus veel snelheid te genereren! Wie kan er het best van profiteren?

Filippo Ganna

De Italiaan heeft zich helemaal kunnen toeleggen op de voorbereiding van dit WK. Hij won nog de tijdrit van de Tirreno Adriatico, voor Campenaerts (+18″) en Dennis (+26″). Wed hier op Ganna.

Rohan Dennis

We weten hoe vernietigend Dennis kan uithalen in een tijdrit. De Australiër werd in 2018 en 2019 wereldkampioen tijdrijden. Wed hier als je denkt dat Dennis het beter zal doen dan Ganna.

Victor Campenaerts

Net als Van Aert is Campenaerts een outsider voor de tijdrittitel. De werelduurrecordhouder was al tweevoudig Europees Kampioen tijdrijden, maar moest het vorige week nog afleggen tegen Ganna. Wed hier op een top-3-plaats voor Campenaerts.

Wout Van Aert

Gezien zijn huidige vorm moeten we Van Aert wel opnemen in dit lijstje. Hij verraste deze zomer vriend en vijand, dus waarom zou de Belgisch Kampioen tijdrijden van 2019 én 2020 niet kunnen knallen op dit WK? Zet hier in als je denkt dat Van Aert in de top-3 eindigt in de tijdrit. Het zou al zijn achtste prijs dit seizoen zijn!

14 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK