Tottenham en Everton sluiten vanavond de 33e speeldag van de Premier League af. Beide teams presteren dit seizoen onder de verwachtingen. Tottenham staat slechts tiende en doet daarmee één plaats beter dan Everton. Met het oog op Europees voetbal wordt dit vooral voor Tottenham een belangrijk duel. Ontdek hier onze voorbeschouwing in vijf opmerkelijke statistieken.

11 wedstrijden ongeslagen

Everton heeft het de laatste jaren niet makkelijk op bezoek bij Tottenham. De club uit Liverpool kan al 11 wedstrijden niet winnen op het veld van de Spurs. Maakt Everton een einde aan die statistiek? Zet hier in.

51 doelpunten

De Spurs vonden dit seizoen 51 keer de weg naar doel. Everton heeft het een stuk moelijker om de netten te doen trillen. De Toffees scoorden nog maar 40 keer. Kunnen beide teams hun doelpuntenaantal aandikken vanavond? Wed hier als je denkt dat beide teams scoren.

25 overwinningen

In de 54 onderlinge duels die na 1993 werden gespeeld pakte Tottenham 25 keer de winst. Everton won slechts acht keer. Wed hier op winst van de Spurs.

13 goals

Zowel de topschutter van Tottenham (Harry Kane) als de topschutter van Everton (Dominic Calvert-Lewin) hebben 13 Premier League-doelpunten op hun naam staan dit seizoen. Scoren de Engelse spitsen vanavond opnieuw?

2 gelijke spelen

De laatste twee ontmoetingen tussen Tottenam en Everton eindigden zonder winnaar. krijgen we vanavond opnieuw een puntendeling? Wed hier.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK