De wereldtop in het snooker ontmoet elkaar in Milton Keynes voor het Tour Championship. Dit is het voorlaatste rankingtoernooi van het snookerseizoen. De deelnemerslijst is beperkt tot de 8 hoogst geplaatste spelers op de wereldranglijst. Het belooft dus een week vol snooker van het hoogste niveau te worden.

Zaterdag: Neil Robertson vs Stephen Maguire

Robertson ging vorig seizoen nog ten onder tegen Ronnie O’Sullivan in de finale. De Australiër won al 2 rankingtoernooien dit seizoen en moet enkel Judd Trump voor hem laten op de wereldranglijst. Robertson kan dus met vertrouwen beginnen aan het Tour Championship. Kan hij zijn favorietenrol ook waarmaken in het duel tegen Stephen Maguire? Zet hier in.

Zondag: Judd Trump vs John Higgins

De regerende wereldkampioen Judd Trump behoort al een tijdje tot de absolute wereldtop. Met een totaal van 17 rankingtitels en de hoogste plaats op de wereldranglijst hoeft hij niemand te vrezen. Maar zijn tegenstander John Higgins is ook een absolute topper. In zijn 28-jarige carrière won hij 30 rankingtoernooien en werd hij 4 keer wereldkampioen. Kan de Schot de 15 jaar jongere Trump verslaan? Wed hier op winst van John Higgins.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK