Ook na 27 wedstrijden geven Barcelona en Real Madrid elkaar geen duimbreed toe. Door het verlies van de Madrilenen op bezoek bij Real Betis springt Barcelona opnieuw naar de leidersplaats. Het beloven nog elf spannende speeldagen te worden in Spanje. Kan Real terugslaan en een derde opeenvolgende titel van Barça voorkomen? Wed hier op Real Madrid als kampioen.

De twee Spaanse grootmachten zijn uitgeschakeld in de Spaanse beker. Eén van beide zal dus zijn focus op de Champions League moeten leggen als het straks een trofee in de lucht wil steken. Iets waar Real Madrid de laatste jaren wel wat ervaring mee heeft. Sinds 2014 won Real Madrid vier keer de beker met de grote oren. Wed hier op een nieuwe Champions League-titel van Real Madrid.

Barcelona wacht al langer op een nieuwe Champions League-trofee. De laatste keer dat de Catalanen zich Europees kampioen mochten noemen, dateert al van 2015. Toen won Barcelona zowat alles: de titel, de Champions League en de Copa del Rey. De laatste jaren domineerden Messi en co wel de Spaanse competitie. De laatste elf jaar ging de titel slechts drie keer niet naar Catalonië. Wint Barcelona dit jaar La Liga én de Champions League? Zet hier in.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op WNBA

Ruim 25 jaar geleden werd de WNBA opgericht, een baanbrekende competitie voor het professionele basketbal voor vrouwen. Wedden…