Duitsland – Oekraïne

In Divisie A, Groep 4 is Duitsland uitgesproken favoriet om te winnen van Oekraïne, al versloegen die laatsten onlangs wel groepsleider Spanje. Wed hier op winst van Duitsland.

Zwitserland – Spanje

Spanje staat momenteel aan de leiding, en moet winnen van Zwitserland om haar kansen op groepswinst nog in eigen hand te houden op de laatste speeldag. De Spanjaarden verloren nog maar 1 keer in hun laatste vijf confrontaties met de Zwitsers, maar kon in geen van haar vijf laatste uitwedstrijden winnen. Zet hier in op winst van Spanje tegen Zwitserland.

Portugal – Frankrijk

De kraker van de speeldag is wellicht Portugal-Frankrijk, die samen aan de leiding staan van Divisie A, Groep 3. Wie wint verzekert zich bijna van de groepswinst, en dus een plaats in de halve finale van de Nations League. Zet hier in op een gelijkspel.

Polen – Italië

Als de Squadra Azzurra wint, springt het over Polen naar de eerste plaats. Vorige keer speelden deze twee teams 0-0 gelijk. Polen kon nog maar 1 keer een competitief duel winnen met Italië, in acht pogingen. Wed hier op winst van Italië.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK