Met Eupen – Genk kan je woensdag naar een boeiende inhaalwedstrijd van speeldag 18 kijken! Wie zal het halen?

Eupen wint

De Panda’s kennen een wisselvallig seizoen. Tegen de huidige top-10 van de Jupiler Pro League deden ze het meer dan degelijk: de Panda’s speelden gelijk tegen Anderlecht, Antwerp, OHL, Standard en Kortrijk én wonnen van Beerschot, Charleroi en Gent. Van de grote clubs verloren ze tot dusver alleen van Club Brugge en… Genk. Vorig seizoen won Eupen aan de Kehrweg van Genk. Zet hier in op een overwinning van Eupen.

Genk wint

Van de dertien vorige ontmoetingen met Eupen sinds 2010 won Racing Genk er negen. Het scoorde in die dertien matchen gemiddeld 2,23 goals per match! Ze zijn bovendien in vorm: ze wonnen twaalf van hun laatste dertien matchen in de Jupiler Pro League. Wed hier op Genkse winst.
Daarnaast: wed hier als je denkt dat Racing Genk een strafschop krijgt. Ze mochten er dit seizoen al zeven trappen, waarvan zes succesvol werden omgezet.

Gelijkspel en beide teams scoren

Niemand verzamelde meer draws dan Eupen: acht keer. Ook Genk speelde al vijfmaal gelijk. In wedstrijden van Eupen vielen er al 47 goals, van Genk 60 doelpunten. Wed hier op een gelijkspel waarbij beide teams scoren.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Speeldag 3 op Euro 2020!

Groep C Nederland is al geplaatst en mag de groepsfase afsluiten tegen kleine broertje Noord-Macedonië. Wed hier op…