Op verschillende continenten wordt momenteel seizoen 12 van de ESL Pro League in CS:GO uitgevochten. Wat mag je verwachten?

Je kan wedstrijden van de ESL Pro League live bekijken via hun website. Dit zijn de wedstrijden om in de gaten te houden!

Chaos EC vs Triumph Gaming

Chaos Esports Club won al van Gen.G en mag het nu opnemen tegen Triumph, die hun drie wedstrijden tot dusver verloren. Kan Chaos EC haar tweede overwinning boeken? Zet hier in.

FURIA Esports vs Evil Geniuses

Deze wedstrijd is dé topper van de speeldag. FURIA Esports en Evil Geniuses wonnen hun drie wedstrijden tot dusver. EG won haar al haar zes laatste duels tegen FURIA en is ook favoriet voor deze ontmoeting. Met kscerato, HEN1 en yuurih heeft FURIA wel enkele topspelers in haar rangen die het Evil Geniuses moeilijk kunnen maken. Zet hier in op een stuntzege van FURIA.

Gen.G Esports vs 100 Thieves

Deze twee teams zitten in mindere vorm. Gen.G won haar eerste match maar ging dan met de billen bloot tegen Chaos EC en Evil Geniuses. 100 Thieves verloor met 2-0 van Evil Geniuses en met 2-1 van Team Liquid, maar won wel Chaos EC. In hun vier onderlinge ontmoetingen verdeelden ze de overwinningen 2-2. Zet hier in op 100 Thieves.

17 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Wedden op darts
Lees meer

Wedden op Darts

Waarom wedden op darts, vraag je? Hier vind je al enkele redenen: het barst van kleurrijke figuren er…