Naar goede gewoonte is Schotland een van de eerste Europese competities die van start gaat. Tot voor kort was Celtic een ‘safe bet’ als Schots kampioen, maar daar maakten Rangers het afgelopen seizoen een einde aan. Is Rangers nu weer vertrokken voor een lange reeks titels?

Rangers openen het seizoen tegen Livingston. Coach Steven Gerrard daagde zijn spelers grondig uit door oefenwedstrijden tegen o.a. Arsenal en Real Madrid in te plannen, maar die tests doorstonden ze met glans (respectievelijke 2-2 en 2-1 winst). Rangers zijn al 10 matchen ongeslagen tegen Livingston, en verloren thuis nog nooit van hen. Zet hier in op winst van Rangers tegen Livingston.

Wed hier op Rangers als kampioen.

Celtic mag meteen op bezoek bij promovendus Heart of Midlothian. Hearts is natuurlijk een traditieclub die in 2020 nog in de finale van de Scottish Cup stond (na strafschoppen verloren van Celtic), hoewel het ook degradeerde. De mannen uit Edinburgh zijn al 9 matchen ongeslagen, maar verloren hun laatste 9 ontmoetingen met Celtic. Ze wonnen echter in 2018 en 2017 thuis van de Bhoys. De groen-witten uit Glasgow zijn niet meer de grootmacht van weleer, en kenden ook geen geweldige aanloop naar dit seizoen (slechts driemaal winst in hun laatste 11 matchen).
Wed hier op winst van Celtic tegen Hearts.

Zet hier in op Celtic als Schots kampioen.

Je kan de topmatchen van de Schotse Premiership ook steeds live volgen op NapoleonTV!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK