Sinds vorige week wordt er opnieuw geracet in de Formule 1. Het seizoen werd stevig ingekort en begon met een dubbele race in Oostenrijk. Vandaag komen de piloten samen voor de tweede race.

Valtteri Bottas stuurde zijn bolide vorige week naar de winst. De Fin reed van start tot finish aan de leiding en is zo de eerste leider in de WK-stand. Slaagt hij erin om het seizoen te openen met een dubbelslag in de Oostenrijkse Alpen? Wed hier op een nieuwe zege van Valtteri Bottas.

Lewis Hamilton houdt een wrang gevoel over aan de eerste grand-prix van het seizoen. De Brit startte vanop plaats vijf maar reed een goede race en leek als tweede te gaan finishen. Maar door een tijdstraf werd de zesvoudige wereldkampioen teruggezet naar plaats vier. Heeft Hamilton straks meer geluk? Zet hier in op winst van Lewis Hamilton.

De verrassing van vorig weekend is de Britse Belg Lando Norris. De 20-jarige Formule 1-piloot reed in zijn McLaren naar zijn eerste podium uit zijn carrière. Kan Lando Norris dat kunststukje herhalen? Wed hier op een podiumplaats van Lando Norris.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wie wint de Serie A?

Er zijn nog drie serieuze kandidaten om de Scudetto binnen te halen dit seizoen: Inter, AC Milan en…