De affiche KAA Gent – Mouscron eindigde sinds 2014 nooit op een gelijkspel en leverde al 40 goals in 13 matchen op. De laatste verliesmatch van de Gentenaren is geleden van 17 januari, de laatste overwinning van Moeskroen van 23 januari. Wed hier op winst van de Buffalo’s.

Met Waasland-Beveren – Eupen verwachten we minder spektakel. In de voorbije zes duels werd maar acht keer gescoord. Waasland-Beveren kon al 11 matchen niet winnen, terwijl Eupen slechts twee keer verloor in de laatste 9 wedstrijden. Met Smail Prevljak hebben de Panda’s een spits in vorm in huis (8 goals in de laatste 8 matchen). Wed op een driepunter van Eupen!

De voorlaatste match van deze speeldag is KV Oostende – Racing Genk. De vorige 14 ontmoetingen in de Jupiler Pro League zorgden voor 53 goals (3,78 goals per match). De Gentenaren wonnen maar één van hun laatste zeven competitiematchen, terwijl ook KVO de jongste weken bleef hangen rond de zevende plaats. Wed hier op winst van Genk.

Op het moment van schrijven werd nog een datum gezocht voor Charleroi – Club Brugge. Lees hier meer over wedden op de Jupiler Pro League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wie wint WK 2022?

Het lijkt nog veraf, maar in 2022 vindt het volgende WK plaats. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn,…