Dit weekend vond het ‘Wild Card Weekend’ in de NFL plaats, de eerste ronde van de playoffs. O.a. de Chiefs en de Buccaneers lieten zich positief opmerken en gaan door naar de volgende ronde, de divisional playoffs. De winnaars van de AFC (Tennessee Titans) en de NFC (Green Bay Packers) kennen nu ook hun tegenstanders in deze ronde… spannend!

Tennessee Titans – Cincinnati Bengals

In de 12 ontmoetingen tussen deze twee teams sinds 2000 verdeelden ze de overwinningen netjes. De Titans wonnen drie matchen op rij en zijn favoriet voor deze match. De Bengals wonnen wel vier van de vijf vorige onderlinge ontmoetingen.

Green Bay Packers – San Francisco 49ers

Deze teams troffen elkaar al drie keer in de playoffs in de laatste 10 jaar en telkens wonnen de 49ers. De enige confrontatie dit seizoen werd nipt gewonnen door de Green Bay Packers. De Packers haalden dit seizoen het hoogste winstpercentage, samen met Tom Brady’s Buccaneers. Thuis zijn ze bovendien ongeslagen (8-0-0), terwijl de 49ers drie van hun 9 uitmatchen verloren.

Kansas City Chiefs – Buffalo Bills

Deze teams staan respectievelijk op plaats 4 en 3 in het lijstje van hoogste aantal gescoorde punten in het reguliere seizoen. De Bills doen daar nog eens de beste defensie bovenop. Thuis wonnen de Chiefs 7 van hun 9 matchen, maar de Bills verloren slechts 3 van hun 8 uitmatchen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wedden op Tafeltennis

Wedden op tafeltennis is misschien niet zo bekend in België, maar wel erg interessant. Wist je dat het…
Lees meer

Hoe gaat het in de MLS?

Er zijn steeds meer transferbewegingen tussen de Amerikaanse Major League Soccer en onze Jupiler Pro League. Denk maar…