Het reguliere seizoen in het American Football is voor twee derde gespeeld. Met nog zes speeldagen op het programma worden de tickets voor de play-offs van de NFL stilaan duur. Welke teams kunnen zich plaatsen?

Kansas City Chiefs – Denver Broncos

De Kansas City Chiefs plaatsten zich de voorbije twee seizoenen voor de Super Bowl. Twee jaar geleden won het team van quarterback Patrick Mahomes de prestigieuze trofee. Vorig jaar ging het mis. Zien we de Chiefs opnieuw in de Super Bowl? Momenteel zijn ze virtueel al geplaatst voor de play-offs. Dit weekend nemen ze het op tegen de Denver Broncos.

Atlanta Falcons – Tampa Bay Buccaneers

Vorig jaar gingen de Buccaneers nog aan het feest in de Super Bowl. Met NFL-legende Tom Brady in de rangen maakt Tampa Bay opnieuw kans op kwalificatie voor het meest prestigieuze Amerikaanse sportevenement. De Buccaneers staan eerste in hun divisie en nemen het op tegen de Atlanta Falcons, het nummer twee uit hun divisie.

Seattle Seahawks – San Francisco 49ers

De verliezend finalist van twee jaar geleden neemt het op tegen Seattle. De 49’ers hebben nog werk voor de boeg want ze staan pas derde in hun divisie. Kunnen ze zich alsnog plaatsen voor de play-offs?

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op ESL Pro League

De ESL Pro League is de belangrijkste professionele ​​Counter-Strike: Global Offensive-competitie ter wereld. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) is…