De nationale driekleur krijgt de kans om revanche te nemen tegen Engeland en zo hun leidersplaats te verstevigen. Bij puntenverlies van Denemarken kunnen ze zelfs meteen de groepswinst pakken!

België wint

De Belgen zijn leider en ook favoriet om deze match te winnen. Ze wonnen alle competitieve wedstrijden sinds het WK 2018, met uitzondering van twee matchen. Sinds de halve finale van het WK tegen Frankrijk, scoorden ze in 22 wedstrijden op rij. België won twee van de laatste drie matchen tegen Engeland. Bovendien maakte Engeland nog maar drie goals in vier wedstrijden deze Nations League. Zet hier in op winst van de Belgen.

Engeland wint

Engeland maakte een einde aan de Belgische ongeslagen reeks van 13 wedstrijden. De Engelsen doen het altijd goed in kwalificatietoernooien en groepsfases, maar ze konden nog niet echt overtuigen in deze Nations League. Met uitzondering van hun winst tegen België, natuurlijk! Met Harry Kane in vorm zullen ze zeker gevaarlijk zijn. Wed hier op winst van Engeland.

Gelijkspel

Met een gelijkspel schieten beide teams weinig op. Bovendien kan Denemarken dan mee aan de leiding komen, en valt de beslissing over de groepswinst in de slotmatch tussen België en Denemarken. Wed hier op een gelijkspel.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op WNBA

Ruim 25 jaar geleden werd de WNBA opgericht, een baanbrekende competitie voor het professionele basketbal voor vrouwen. Wedden…