December is begonnen, en in de Premier League betekent dat maar één ding: een karrenvracht aan wedstrijden. Deze week is er een midweekspeeldag met de Merseyside Derby als topaffiche.

Everton – Liverpool

Liverpool maakt vanavond zijn kortste verplaatsing van het seizoen naar de overkant van Stanley Park. De Reds hebben nog een eitje te pellen met Everton. De Toffees wonnen in februari met 0-2 op Anfield. Maar Liverpool verkeert in ijzersterke vorm. De mannen van Jurgen Klopp scoorden de laatste zeventien wedstrijden minstens twee keer, scoorden al in elke Premier League-wedstrijd en scoorden daarin gemiddeld drie keer per wedstrijd. Kan Liverpool revanche nemen op Everton?

Watford – Chelsea

Leider Chelsea zag zijn voorsprong afgelopen weekend verkleind worden tot één punt op Manchester City en twee punten op Liverpool. De Blues zullen het puntenverlies tegen Manchester United willen doorspoelen met een zege op bezoek bij stadsgenoot Watford.

Aston Villa – Manchester City

Steven Gerrard pakte bij zijn eerste twee wedstrijden als coach van Aston Villa meteen zes op zes. Vanavond volgt zijn eerste grote test als manager in de Premier League. Wat doen de Villans tegen de regerende landskampioen?

Ontdek hier alle wedstrijden in de Premier League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op speedway

Speedway is de Europese variant van dirt track racing. De motorsportraces worden gehouden op onverharde, ovale racebanen. En…