Nu de winterstop nadert wil elke club nog goede zaken doen met het oog op hun positie in het klassement!

KAA Gent – Waasland-Beveren

De tweede ambtstermijn van Hein Vanhaezebrouck bij de Buffalo’s startte relatief goed. De winst tegen Standard was een welgekomen afwisseling na vijf nederlagen op rij. De wankele defensie blijft hen zorgen baren: Gent incasseerde al 26 goals in de JPL en 15 in de Europa League! Kan Hein dat omdraaien? Zet hier in op winst én een clean sheet voor Gent.

Ook Waasland-Beveren doet het goed: met 13/15 klommen ze de jongste weken uit de degradatiezone. Ze scoorden in bijna elke wedstrijd tot dusver en de jongste vijf matchen scoorden ze gemiddeld twee goals per wedstrijd. De Waaslanders pakten drie clean sheets in de voorbije vijf matchen. Zet hier in op winst én een clean sheet voor Waasland-Beveren.

RAFC – Zulte Waregem

Antwerp verloor thuis van Brugge en kon zo net niet de top-10 binnendringen van langste reeks ongeslagen thuiswedstrijden ooit. De Reds zijn niet bepaald in vorm: in hun jongste drie JPL-matchen slikten ze acht tegendoelpunten en 0 punten. Ze vielen uit de top-zes en moeten dringend een driepunter pakken. Ze wonnen wel zes van de zeven ontmoetingen met Essevee sinds 2017. Zet hier in op winst van Antwerp.

Lees hier meer over wedden op de Jupiler Pro League.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK