Dit weekend staat de Manchester Derby op het programma in de Premier League! Kleurt Manchester rood of blauw na zondag?

United wint

Manchester United is ongeslagen in haar laatste 8 wedstrijden. Eind januari won het bovendien met 0-1 op het veld van City in de Carabao Cup, hoewel City zich uiteindelijk toch plaatste. In de Premier League won United ook al bij de ‘noise neighbours’, met 1-2. Wed hier op winst van United tegen City.
Bruno Fernandes deed 2 keer de netten trillen in zijn laatste 2 matchen voor United. Scoort hij zondag opnieuw?

Gelijkspel

In de laatste 8 duels was er telkens een winnaar, dus een gelijkspel is misschien eerder verrassend. United speelde wel 9 keer gelijk in de Premier League dit seizoen. Wed hier op een gelijkspel tussen Man U en City.
Beide teams vinden makkelijk de weg naar de netten. United scoort gemiddeld 1,5 goals per match, City is zelfs de vlotst scorende club uit de Premier League met 2,52 goals per match. Wed hier op een gelijkspel mét doelpunten.

City wint

Manchester City is de favoriet voor deze match. Met de beste aanval van de reeks is de kans groot dat de Citizens ook op Old Trafford kunnen scoren. City pakt dit seizoen bovendien meer punten op verplaatsing dan United thuis! Nog een opvallende uitsmijter: in de laatste 7 confrontaties was het zes keer de uitploeg die won! Wed hier op winst van City.

Niemand in Europa bediende zijn medespelers vaker dan Kevin De Bruyne dit seizoen. Geeft De Bruyne opnieuw een assist?

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Wedden op lacrosse

Wat is Lacrosse eigenlijk? Lacrosse is een balsport waarbij twee teams van 10 spelers (inclusief doelman) elkaar bekampen.…