Atletico Madrid wist maar één keer te winnen in haar laatste vier matchen. Zo lijken ze plots minder zeker van de Spaanse titel dan enkele weken geleden. Lees hier meer over wedden op La Liga en volg de matchen live op NapoleonTV!

Van de vier topkandidaten blijven de colchoneros de beste kaarten hebben. Ze hebben een voorsprong van drie punten en een match minder gespeeld. Waar coach Simeone zich wel zorgen om moet maken is dat ze tien tegendoelpunten slikten in de laatste zeven competitiematchen. Wed hier op een eerste titel sinds 2013-2014 voor Atlético!

Hoewel Real een minder seizoen kent, heeft het voldoende talent in huis om haar titel te verlengen. Ze wonnen dit seizoen al de toppers van Atlético, Sevilla én Barcelona. Wed hier op een nieuwe titel voor Real Madrid.

Barcelona krijgt dan wel bakken kritiek over het geleverde spel en de mindere resultaten, het blijft de meest productieve ploeg van La Liga (50 goals in 23 matchen). Zet in op een verrassend kampioenschap voor Barça.

Sevilla is ook nog wedstrijden aan het inhalen en kan haar plaats in de top-4 betonneren. Het zou een totale stunt zijn als Sevilla de titel nog binnenhaalt.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Voetbal in Australië

Nee, we hebben het niet over ‘Aussie Rules Football’ (al moet je dat zeker ook eens checken!), maar…