Club Brugge staat voor een stevige uitdaging: het moet in Parijs beter doen tegen Paris SG dan Leipzig thuis tegen Manchester City! De Bruggelingen mogen zich optrekken aan het knappe 1-1-gelijkspel tegen PSG in de heenmatch, maar sindsdien slikte het wel nog het meeste tegengoals van alle Champions League-deelnemers. Wed hier op een draw van Brugge.

Voor PSG staat er niks meer op het spel, maar voor City evenmin. Manchester City won al zeven matchen op rij. De Citizens verloren in de CL alleen van PSG. RB Leipzig won slechts twee van haar laatste zeven matchen en ontsloeg dit weekend coach Jesse Marsch. Wed hier op winst van City tegen Leipzig.

In Groep B is Liverpool al zeker van hun Europese overwintering, maar Porto, Milan en Atletico niet. De Portugezen ontvangen Los Colchoneros, die de voorbije drie confrontaties tegen Porto ongeslagen bleven. Vooral Atléti moet vol voor de winst gaan. Milan ontvangt Liverpool en won nog maar één keer van de Reds. Dat was in de CL-finale van 2007.

Barcelona kan maar beter haar laatste wedstrijd winnen om groepstweede te worden. Helaas voor de blaugrana moeten ze naar Bayern München. Benfica ontvangt thuis Dynamo Kiev, dat niets meer te winnen heeft. Barça won slechts één van de laatste zes competitieve ontmoetingen met Bayern, en incasseerden in die matchen 21 goals! Wed hier op stuntwinst van Barcelona.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK