Na haar gelijkspel tegen Levante valt Barcelona al zeker uit de top-2, en dat voor de eerste keer in dertien jaar! Maar wie pakt de titel dit jaar, Real (81 punten) of Atlético (83 punten)? Atlético kan maar beter winnen, want bij winst van Real is een puntje niet genoeg voor de Colchoneros. Real toonde zich namelijk de betere in de onderlinge duels, en dat geeft de doorslag in La Liga.

Real Madrid – Villarreal

Maar één opdracht voor de Koninklijke: winnen van nummer 7, Villarreal. De Gele Onderzeeër heeft wel nog haar eigen doelstelling, want mits winst kan het zich nog plaatsen voor de Europa League. Villarreal heeft natuurlijk ook nog een Europa League-finale op het programma, waarmee ze een Europees ticket kunnen bemachtigen.

Real is al twaalf thuismatchen ongeslagen, maar kon slechts twee van de laatste zeven duels met Villarreal winnen. Ook in de gaten te houden: na Messi (30 goals) is Gerard Moreno (23 goals) de meest succesvolle schutter in La Liga dit seizoen, meer nog dan Karim Benzema (22 goals). Wed hier op winst van Real.

Volg de matchen live op NapoleonTV!

Real Valladolid – Atlético Madrid

Atlético moet op bezoek bij Valladolid, dat absoluut moet winnen om nog hoop te houden op een verlengd verblijf in de Primera Division. De paars-witten hebben echter al 11 matchen op rij niet kunnen winnen en verloren ook 10 van hun laatste 11 duels tegen Atlético. De vraag is vooral of Atlético achterin het hoofd koel kan houden: ze hebben de beste defensie (24 tegengoals in 37 matchen), maar incasseerden wel vier goals in hun laatste vijf matchen. Als ze de nul kunnen houden, is één goaltje van Luis Suarez (al 20 goals dit seizoen) of Marcos Llorente (12 goals) voldoende. Wed hier op winst van Atlético.

Lees hier meer over wedden op La Liga en zet hier in!

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK