De definitieve selecties zijn doorgegeven, de vriendschappelijke wedstrijden zijn achter de rug. Het echte werk kan beginnen! Vanaf vrijdag starten vier weken vol Europees topvoetbal.

Openingsmatch: Turkije – Italië

Deze twee landen zijn in vorm. Turkije is al zes matchen ongeslagen, Italië maar liefst 27! Het won zelfs 8 matchen op rij. De Turken wisten nog nooit te winnen van Italië in 11 pogingen sinds 1962. Maar op de openingsmatch van een groot toernooi zien we regelmatig een stunt. Wed hier op winst van de Turken!

Wales – Zwitserland

Wales won de laatste ontmoeting met Zwitserland, in 2011, maar de vier duels voordien verloor het. De Zwitsers zijn bovendien in goede doen, met een reeks van 7 ongeslagen matchen. Wed hier op winst van Zwitserland.

Denemarken – Finland

In de groep van de Belgen openen Denemarken en Finland de feestelijkheden. De verhoudingen zijn duidelijk: de Denen zijn een schaduwfavoriet voor eindwinst, terwijl de Finnen er voor het eerst bij zijn. Finland won slechts één van de voorbije 23 duels met Denemarken en kon nu al zes matchen op rij niet winnen. Zet hier in op Denemarken.

Uiteraard kan je ook wedden op andere EURO 2020 matchen.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wie wint WK 2022?

Het lijkt nog veraf, maar in 2022 vindt het volgende WK plaats. Hoewel er nog veel onzekerheden zijn,…