Liverpool – Leeds United 

De Reds zien er weer bijna even angstaanjagend uit als in 2019-2020. Met Salah (15 goals), Jota (10 goals) en Mané (7 goals) staat de aanvalslinie weer op punt. En er is nog altijd supersub Divock Origi (2 goals in 3 invalbeurten en 38 minuten in totaal!). Bij Leeds is Raphinha levensbelangrijk (8 goals in 16 matchen). De Reds scoorden in élke Premier League-match tot dusver en Leeds hield nog maar 3 keer de nul. Wed hier als je denkt dat LFC als eerste scoort en de match wint

Manchester City – Leicester City 

Ook de Citizens zijn op dreef. Ondanks verrassende nederlagen tegen Crystal Palace en Tottenham (op speeldag 1) voeren de mannen van coach Guardiola de rangschikking aan. Ze wonnen nu 6 thuismatchen op rij en hielden al 11 keer de nul dit seizoen. Leicester kon maar 2 clean sheets verzamelen tot dusver. In de voorbije vier confrontaties met Manchester City wist Leicester wel tweemaal te winnen.

Aston Villa – Chelsea 

Het ambitieuze Villa deemsterde wat weg in het klassement maar verloor in haar laatste zes matchen alleen van Liverpool en Man City.  Maar ze treffen Chelsea wel op een goed moment. De Blues wonnen maar één van hun laatste vijf matchen. Van de laatste tien thuismatchen van Villa tegen Chelsea wisten de Villans er wel drie te winnen.

Newcastle – Manchester United 

De langetermijntoekomst van Newcastle lijkt dan wel verzekerd, op korte termijn zitten de Magpies in accuut degradatiegevaar. Ze wonnen nog maar één match dit seizoen. United is dan weer zes matchen ongeslagen. Newcastle pakte zeven van haar 10 punten tot dusver in het eigen stadion.

Bekijk alle matchen in Engeland hier

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK