De twee clubs die de K-League 2020 hebben aangevat met 6/6 spelen allebei een thuiswedstrijd op zondag. Behouden ze het maximum?

Het zal de nationale autoproducent plezier doen: zowel Jeonbuk Hyundai Motors FC als Ulsan Hyundai FC startten de nieuwe competitie met zes op zes. Zondag staan ze voor een nieuwe uitdaging.

Jeonbuk Hyundai Motors FC vs Daegu FC

Jeonbuk werd vijf keer kampioen in de laatste zes jaar. Vorig seizoen wist Daegu met 0-2 te gaan winnen op het veld van Jeonbuk. Dat was wel meteen hun eerste overwinning in twaalf confrontaties met Jeonbuk. Daegu speelde haar eerste twee wedstrijden van dit seizoen gelijk en wist maar één keer te scoren. Jeonbuk vond het net drie keer, en won haar twee wedstrijden met het kleinste verschil.
Zet hier in op een overwinning van Jeonbuk Hyundai Motors FC.

Ulsan Hyundai FC vs Busan I Park

Busan I Park speelt dit seizoen eindelijk weer op het hoogste niveau, na vier seizoenen in K-League 2. Ze begonnen wel zwak aan het seizoen, met twee verliesmatchen en vier geïncasseerde goals. Ulsan Hyundai FC won op de openingsspeeldag met 4-0 van Sangju Sangmu Phoenix en haalde afgelopen weekend een 2-0-achterstand op, om uiteindelijk met 2-3 te winnen van Suwon Bluewings. Dat maakt zeven goals in twee matchen, waarvan vier gemaakt door topschutter Negrao! Wel opvallend: Ulsan Hyundai FC kon de jongste drie controntaties met Busan I Park in de K-League niet winnen.
Wed hier op winst van Ulsan Hyundai FC tegen Busan I Park.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Live wedden EK 2021

Euro2020 wordt sowieso een spannend voetbalfeest. Maar wil je graag nog wat extra peper en zout toevoegen aan…