Het is nu zeker: de Jupiler Pro League kan helemaal van start gaan dit weekend. We blikken vooruit op de eerste wedstrijden van het seizoen 2020-2021.

Club Brugge – Sporting Charleroi

De landskampioen wordt meteen uitgedaagd door de derde van het voorbije seizoen. Toen pakte het 4/6 tegen de Zebra’s. Maar in het seizoen 2018-2019 kwam Charleroi nog doodleuk winnen op Jan Breydel. Wed hier als je denkt dat FCB het bekerverlies kan doorspoelen met winst tegen Charleroi.

Royal Antwerp FC – Royal Excel Moeskroen

Kersvers bekerwinnaar Antwerp is uitgesproken favoriet tegen Moeskroen. Vorig seizoen wonnen ‘les Hurlus’ (thuis) tegen de Antwerpenaren, de eerste keer in vijf ontmoetingen. Wed hier op een stunt van het team van Philippe Saint-Jean tegen Antwerp.

Standard Luik – Cercle Brugge

Beide teams proberen dit jaar een frisse start kunnen nemen. Van de laatste 12 competitieduels met Cercle won Standard er maar liefst 10. Wed hier als je denkt dat Standard haar favorietenrol kan waarmaken.

STVV – KAA Gent

Kan vicekampioen Gent voortbouwen op vorig seizoen? Dan lijkt STVV een kanarie voor de kat. Hoewel, van de laatste zeven confrontaties tussen Gent en STVV in de Jupiler Pro League won STVV er drie! Ook interessant: in de laatste 12 1A-matchen tussen deze teams werd er gemiddeld 3,42 goals per match gescoord! Zet hier in op meer dan 2,5 goals deze wedstrijd.

2 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK