Straks wordt het EK tijdrijden gereden, en de ‘vocsnor’ is een van de favorieten om voor de derde keer Europa’s snelste te worden!

In 2019 werd de toen 19-jarige Remco Evenepoel Europees Kampioen in deze discipline, maar door zijn ongeval kan het wonderkind die titel helaas niet verdedigen.

Victor Campenaerts wint

Het parcours van de 29-jarige Victor Campenaerts mag je gerust indrukwekkend noemen: hij won in 2017 én 2018 het EK tijdrijden, een titel die hij overigens in 2013 ook al bij de beloften had gewonnen. De Antwerpenaar won ook nog 2 BK’s tijdrijden én verbeterde in 2019 het werelduurrecord van Bradley Wiggins. Zet hier in op Campenaerts.

Stefan Küng wint

De 27-jarige won in zijn thuisland al vier jaar op rij het Zwitsers Kampioenschap tijdrijden. Het was hij die Campenaerts in 2014 opvolgde als Europees Kampioen bij de beloften. In 2019 deed hij zelfs behoorlijk in Gent-Wevelgem (16de), Parijs-Roubaix (11de) en het WK op de weg (3de)! Wed hier op Küng.

Remi Cavagna wint

De jonge Fransman Cavagna won nog maar net het Frans Kampioenschap tijdrijden, maar toonde ook al in de jeugdreeksen zijn klasse. De renner van Deceuninck-Quick-Step is een gevaarlijke outsider om de sterrentrui te pakken in zijn thuisland. Zet hier in op Cavagna.

15 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wint Evenepoel de Vuelta?

https://www.napoleonsports.be/nl/sports/#sports-hub/cycling/vuelta_a_espana Remco Evenepoel lijkt de verwachtingen in te lossen in de Vuelta. Vooraf werd hij samen met Roglic…