Timo Werner is bezig aan een uitstekend seizoen bij zijn club Leipzig. De Duitse spits bewijst week na week zijn waarde in de vorm van doelpunten én assists. Door zijn constante prestaties is Werner erg gewild op de transfermarkt. Wat mogen we dit seizoen nog van hem verwachten?

Met 21 doelpunten in de Bundesliga moet Werner enkel Lewandowski voor zich laten in de topschutterslijst. De Poolse spits deed de netten vier keer meer trillen. Timo Werner heeft nog negen wedstrijden om de spits van Bayern Munchen bij te benen. Slaagt Werner daar in? Wed hier op Werner als topschutter van de Bundesliga.

Werners team Leipzig bekleedt momenteel de derde plaats in de Duitse competitie. Maar de achterstand van vijf punten op leider Bayern Munchen is nog speelbaar. Kan Werner zijn team naar de titel in Duitsland schieten en zo zijn eerste trofee op clubniveau vieren? Wed hier op Leipzig als kampioen van Duitsland.

Als het Leipzig niet in de competitie lukt is er altijd de Champions League nog. In de achtste finales toonden de Duitsers dat ze een team zijn om rekening mee te houden. Mag Timo Werner straks de beker met de grote oren in de lucht steken? Zet hier in.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK