Met Parma-Atalanta en Inter-Napoli kunnen we vanavond wel eens goals zien in de Serie A. Volg het mee live op NapoleonTV!

Parma – Atalanta

Atalanta is nog op zoek naar haar beste klassering ooit, namelijk de tweede plaats in de Serie A! Met nog twee wedstrijden te gaan en slechts één punt achterstand op Inter is dat perfect mogelijk. Atalanta won de voorbij drie duels met Parma, en is bovendien al 18 wedstrijden (!) ongeslagen in alle competities. Zet hier in op winst van Atalanta. Er vielen 24 goals in de laatste zeven duels tussen beide teams. Wed hier op meer dan 2,5 doelpunten deze match.

Inter – Napoli

Napoli heeft de punten nodig om nog kans te maken op Europees voetbal, terwijl Inter zes op zes moet halen om zeker te zijn van het vice-kampioenschap. Inter verloor slechts één keer in de voorbije 12 wedstrijden, maar Napoli pakte 4 op 6 in de laatste twee confrontaties. Thuis verloor Inter slechts twee keer dit seizoen, en de kans is klein dat het weinig scorende Napoli daar verandering in kan brengen. Zet hier in op winst van Inter!
In de voorbije vier keer dat Napoli op bezoek ging bij Inter, werd er slechts 3 keer gescoord in totaal. Wed hier op minder dan 2,5 goals.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK
Lees meer

Wedden op de Rode Duivels

De Rode Duivels is de bijnaam van het Belgische nationale voetbalelftal. De Belgische nationale ploeg heeft een rijke…