Zestien clubs strijden voor een plaats in de kwartfinale van de felbegeerde FA Cup. Vijf daarvan zijn tweedeklassers, maar ook alle traditionele topclubs zijn nog in de running. Je kan de matchen live volgen op NapoleonTV!

Portsmouth vs Arsenal
Portsmouth is de enige League 1-club die nog meestrijdt voor de FA Cup. Hun kansen zijn weliswaar klein om Arsenal uit te schakelen, maar op Fratton Park kan het wel eens spoken. Portsmouth won de FA Cup in 2008 en speelde de finale in 2010. Arsenal won drie FA Cups tussen 2014 en 2017. Zet hier in op een stunt van Portsmouth.

Chelsea vs Liverpool
Liverpool is niet langer ongeslagen dit seizoen, en een trip naar Stamford Bridge is niet bepaald makkelijk. Zal coach Klopp opnieuw een jong elftal de wei insturen zoals in eerdere bekerrondes? Het is al bijna 20 jaar geleden dat Liverpool de Cup won, voor Chelsea amper twee seizoenen. Wed hier op winst van de Blues tegen de Reds.

West Brom vs Newcastle
WBA kan voor de verrassing zorgen. Eerder schakelden ze al West Ham en Charlton uit, terwijl Newcastle zich met moeite voorbij Oxford United knokte. Het team van coach Bilic staat aan de leiding in de Championship, terwijl Newcastle zich bijna in veilige wateren in de Premier League bevindt. Reden temeer om zich op bekerglorie te focussen! Zet hier in op winst van Newcastle tegen West Brom.

Daarnaast houden we ook Sheffield Wednesday vs Manchester City, Leicester City vs Birmingham City en Derby County vs Manchester United in de gaten! Manchester City is trouwens favoriet voor de eindwinst van de FA Cup, zet hier in! 

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK