In de Premier League lijkt het alsof Chelsea, Manchester City en Liverpool een maatje groter zijn dan de concurrentie. Er gaapt nu al een kloof van zes punten tussen plaats 3 (Chelsea) en 4 (het verrassende West ham).

Manchester City – Wolverhampton Wanderers

De Citizens wonnen 7 matchen op rij terwijl Wolverhampton al drie matchen wacht op een overwinning. De Wolves scoren erbarmelijk weinig (12 goals in 15 matchen) maar incasseren er ook bijzonder weinig: 13 stuks. Verrassend: van de laatste 5 ontmoetingen won Wolves er drie!

Chelsea – Leeds United

Door de zure nederlaag bij de buren van West Ham verloor Chelsea haar koppositie. Voordien was het 12 matchen ongeslagen! Leeds klimt langzaam uit de gevarenzone na een 10/21 de jongste weken, vooral dankzij de terugkeer van Raphinha. De Blues zijn nu al 7 thuismatchen ongeslagen. De laatste winst van LUFC op Stamford Bridge dateert van de vorige eeuw, 1999!

Liverpool – Aston Villa

De Villans die gaan winnen op Anfield? Niet zo gek als je denkt. De laatste 9 bezoekjes aan Liverpool FC leverde Villa drie W’s op. Bovendien pakten ze net 9/12 en wonnen ze dit seizoen al van Leicester en Man U. De Reds scoorden al in elke competitiematch, Villa in 13 van de 15. Bovendien hield LFC al 9 keer de nul.

Verder nog interessante matchen:

Norwich – United

Brighton – Spurs

Leicester – Newcastle

Bekijk hier alle Premier League bets.

0 Shares:
DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK